ontwerpstudiomj

profiel

Mijn naam is Martin Stoop, ik werk als zelfstandig bouwkundig ontwerper en mijn bedrijf heet ONTWERPSTUDIOMJ. Ik houd mij bezig met het ontwerpen, bouwkundig uitwerken en het begeleiden van bouwprojecten. Ik heb ruime ervaring in al deze disciplines.

Alle stappen die vanaf de planvorming genomen moeten worden om tot uitvoering te komen kan ik verzorgen, denk aan de presentatie van het plan (perspectief)tekeningen, maquettes, bestek- en werktekeningen en de bouwaanvraag. Ook tijdens de bouw houd ik toezicht op de werkzaamheden.

Bij het realiseren van bouwprojecten komt veel kijken en het traject wat vanaf het schetsontwerp tot aan de oplevering wordt doorlopen neemt doorgaans veel tijd in beslag. Het vraagt kennis en inzicht om de vele zaken die tijdens zo’n traject voorbij komen deskundig aan te pakken. Het gaat er om volledig te begrijpen wat de opdrachtgever en/of de gebruiker voor ogen staat: wat is de vraag en welke wensen liggen er? Ik streef er daarom ook naar om een bouwproces vanaf de eerste ideeën tot en met de uitvoering van een project te volgen. Waar nodig doe ik via mijn netwerk een beroep op specialisten, denk aan constructiewerk, installatiewerk of kostenramingen.

De projecten die ik onder handen heb zijn zeer divers; scholen, woningen, kantoren, bedrijfspanden, openbare gebouwen maar ook interieurprojecten.portfolio

Ontwerpstudiomj: vanaf 2008

Zijderhand Architecten: 2003-2008

Van Tilburg partners: 2002

Mecanoo Architecten: 1998-2002

Valtos Architecten: 1998

Kolpa Architecten: 1991-1998

Klunder Architecten: 1988-1991

Hoogstad Architecten: 1986-1988

Copyright © 2018. ONTWERPSTUDIOMJ All Rights Reserved.